°1 izbira kot prvovgradnja evropskih proizvajalcev avtomobilov. Zaupajo nam >>Serijska vgradnja v: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Ferrari, Fiat, Ford, GM, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Lancia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo
Občutna razlika v primerjavi s serijskimi, športnimi in dirkalnimi zavorami >>S širokim prodajnim programom Galfer zavore nudijo številne izbire ter vidne izboljšave v vsakodnevni in športni vožnji, poleg tega imamo na voljo tudi bogat program za najzmogljivejše (dirkalne) avtomobile.
Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno zavor za vse razrede avtomobilov >>Glavno vodilo naše cenovne politike je najvišja kvaliteta za primerljivo konkurenčno ceno ostalim kvalitetnim blagovnim znamkam zavornih sistemov.

Tehnologija

Inovativnost je že več kot 60 let gonilo delovanja družbe GALFER. Zavedamo se, da lahko na tem izjemno zahtevnem trgu ostanemo korak pred tekmeci in ohranimo svoj položaj vzornika v svetovnem merilu v panogi proizvodnje zavornih sistemov le z naložbami v stalno izboljševanje. Naša ekipa v oddelku za R&R svojo strast in navdušenje združuje z najsodobnejšo tehnologijo, da lahko na trgu vedno ponuja najboljše končne izdelke z izboljšano zavorno učinkovitostjo, zmanjšano obrabo in tišjim delovanjem, ki ostajajo prva izbira največjih proizvajalcev opreme za tovarniško vgradnjo. Ob tem imamo tudi najboljši možen testni laboratorij: tekmovanja na najvišji svetovni ravni. Tesno sodelujemo s tekmovalnimi ekipami, kar nam pomaga pri razvoju in izdelavi izdelkov, s katerimi dirkači osvajajo nagrade na tekmovanjih, kot so svetovno prvenstvo v motociklizmu MotoGP, prvenstvo s predelanimi motorji SBK, dirke v motokrosu, enduro, dirke s premagovanjem ovir, supermoto itd. Tesno sodelovanje z našimi naročniki in dobavitelji nam je omogočilo razvoj novih materialov in tehnologij za izboljšanje naših izdelkov ter prijavo več patentov in izumov, kot je na primer zavorni kolut Disc Wave®, vrhunski izdelek, ki voznikom nudi dostop do tehnologije s tekmovanj na najvišji svetovni ravni.
POVPRAŠEVANJE
KATALOGI