°1 izbira kot prvovgradnja evropskih proizvajalcev avtomobilov. Zaupajo nam >>Serijska vgradnja v: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Ferrari, Fiat, Ford, GM, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Lancia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo
Občutna razlika v primerjavi s serijskimi, športnimi in dirkalnimi zavorami >>S širokim prodajnim programom Galfer zavore nudijo številne izbire ter vidne izboljšave v vsakodnevni in športni vožnji, poleg tega imamo na voljo tudi bogat program za najzmogljivejše (dirkalne) avtomobile.
Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno zavor za vse razrede avtomobilov >>Glavno vodilo naše cenovne politike je najvišja kvaliteta za primerljivo konkurenčno ceno ostalim kvalitetnim blagovnim znamkam zavornih sistemov.

Proizvodnja

Vsi izdelki znamke GALFER (zavorni koluti, zavorne obloge in zavorne cevi) so načrtovani in izdelani v naši tovarni, ki se razprostira na 6000 m2 v kraju Granollers blizu Barcelone in dirkališča Circuit de Catalunya. Proizvodni proces se začne v oddelku za raziskave in razvoj, kjer snujejo nove izdelke za trg. V naših laboratorijih razvijajo materiale in jih kemijsko in fizikalno preizkušajo. V naslednji fazi se s testiranji na vozilih ugotavlja, ali so materiali primerni za proizvodnjo. V oddelku za metodologijo skupaj s tehničnim oddelkom pripravijo proizvodne procese. V zadnji fazi oddelek za kakovost potrdi kakovost in zanesljivost naših izdelkov skladno s standardi ISO. Smo član združenja evropskih proizvajalcev tornih materialov FEMFM (Federation of European Manufacturers of Friction Materials) in smo sodelovali pri pripravi evropskega priročnika za kakovost tornih oblog kolutnih zavor, bobnastih zavor ter sklopk (European Quality Manual of disk pads, drum brake calipers and clutches).
POVPRAŠEVANJE
KATALOGI