°1 izbira kot prvovgradnja evropskih proizvajalcev avtomobilov. Zaupajo nam >>Serijska vgradnja v: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Ferrari, Fiat, Ford, GM, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Lancia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo
Občutna razlika v primerjavi s serijskimi, športnimi in dirkalnimi zavorami >>S širokim prodajnim programom Galfer zavore nudijo številne izbire ter vidne izboljšave v vsakodnevni in športni vožnji, poleg tega imamo na voljo tudi bogat program za najzmogljivejše (dirkalne) avtomobile.
Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno zavor za vse razrede avtomobilov >>Glavno vodilo naše cenovne politike je najvišja kvaliteta za primerljivo konkurenčno ceno ostalim kvalitetnim blagovnim znamkam zavornih sistemov.

Zavorni diski / koluti

Širok prodajni izbor nadomestnih zavornih diskov (kolutov) najvišje kakovosti in z najširšim jamstvom.

4cafa21f58b00d9806ade60732bdd038_Med0b0c31c412f7d67bd39119503bb394_M82dbf6cae1772ebce3f61a4b34447ba4_M

 

DFA (STANDARDNI DISK / KOLUT)

4cafa21f58b00d9806ade60732bdd038_MNačrtovan kot rezervni del, s katerim se lahko nadomesti tovarniško vgrajen del ter tako izboljša njegove zmogljivosti. Površina koluta se tudi v agresivnih pogojih komaj kaj obrabi. Mogoče ga je kombinirati z originalnimi deli, a njegove zmogljivosti se še izboljšajo, če se poleg montira še zavorne obloge Galfer.

-    Načrtovan kot rezervni del, s katerim se lahko nadomesti tovarniško vgrajen del ter tako izboljša njegove zmogljivosti.

-    Površina koluta se tudi v agresivnih pogojih komaj kaj obrabi.

-    Možnost kombiniranja z originalnimi deli.

-    Zmogljivosti se izboljšajo v kombinaciji z zavornimi oblogami Galfer.

Imate vprašanje? Pišite nam preko kontaktnega obrazca, na info@galfer.si ali pa nas pokličite na 051 210 566. 

 

DFT (ŠPORTNI DISK / KOLUT)

ed0b0c31c412f7d67bd39119503bb394_MZavorni koluti s posebnimi usmerjenimi kanali, ki omogočajo čiščenje tornega materiala in preprečujejo vstop nečistoč v zavorni sistem. So toplotno obdelani v atmosferskem ozonu, kar zmanjša nevarnost ukrivljanja in skrajša čas utekanja koluta. Priporočljivi za vse oblike uporabe in zelo izboljšajo zmogljivosti za športno vožnjo. Učinkovitost kolutov DFT se še izboljša, če jih uporabljamo v kombinaciji s športnimi zavornimi oblogami Galfer. Kolut ima na vsaki strani osem kanalov, izdelanih pod kotom 70°, ki se odpirajo proti zunanjemu robu zavornega koluta, kar zagotavlja maksimalno odvajanje. Zavorni koluti imajo označeno smer vrtenja; z montažo v smeri naprej ali nazaj lahko voznik doseže agresivnejše ali nežnejše delovanje.

-    Zavorni koluti s posebnimi usmerjenimi kanali, ki omogočajo čiščenje tornega materiala in preprečujejo vstop nečistoč v zavorni sistem.

-    Kolut ima na vsaki strani osem kanalov, izdelanih pod kotom 70°, ki se odpirajo proti zunanjemu robu zavornega koluta, kar zagotavlja maksimalno odvajanje.

-    So toplotno obdelani v atmosferskem ozonu, kar zmanjša nevarnost ukrivljanja in skrajša čas utekanja koluta.

-    Zavorni koluti imajo označeno smer vrtenja; z montažo v smeri naprej ali nazaj lahko voznik doseže agresivnejše ali nežnejše delovanje.

-    Priporočljivi so za vse oblike uporabe, zelo izboljšajo zmogljivosti za športno vožnjo.

-    Učinkovitost kolutov DFT se še izboljša, če jih uporabljamo v kombinaciji z zavornimi oblogami Galfer iz športnega prodajnega izbora.

Imate vprašanje? Pišite nam preko kontaktnega obrazca, na info@galfer.si ali pa nas pokličite na 051 210 566. 

 

DFS (DIRKALNI DISK / KOLUT)

82dbf6cae1772ebce3f61a4b34447ba4_MZavorni koluti s posebnimi usmerjenimi kanali in radialnimi izvrtinami, ki omogočajo čiščenje tornega materiala in preprečujejo vstop nečistoč v zavorni sistem. So toplotno obdelani v atmosferskem ozonu, kar zmanjša nevarnost ukrivljanja in skrajša čas utekanja koluta. Priporočljivi za vse oblike uporabe in zelo izboljšajo zmogljivosti za športno vožnjo. Učinkovitost kolutov DFS se še izboljša, če jih uporabljamo v kombinaciji s športnimi zavornimi oblogami Galfer. Kolut ima na vsaki strani osem kanalov, izdelanih pod kotom 70°, ki se odpirajo proti zunanjemu robu zavornega koluta, kar zagotavlja maksimalno odvajanje. Zavorni koluti imajo označeno smer vrtenja; z montažo v smeri naprej ali nazaj lahko voznik doseže agresivnejše ali nežnejše delovanje.

-    Zavorni koluti s posebnimi usmerjenimi kanali in radialnimi izvrtinami, ki omogočajo čiščenje tornega materiala in preprečujejo vstop nečistoč v zavorni sistem.

-    So toplotno obdelani v atmosferskem ozonu, kar zmanjša nevarnost ukrivljanja in skrajša čas utekanja koluta. Priporočljivi za vse oblike uporabe. Zelo izboljšajo zmogljivosti za športno vožnjo.

-    Učinkovitost kolutov DFS se še izboljša, če jih uporabljamo v kombinaciji s športnimi zavornimi oblogami Galfer.

-    Kolut ima na vsaki strani osem kanalov, izdelanih pod kotom 70°, ki se odpirajo proti zunanjemu robu zavornega koluta, kar zagotavlja maksimalno odvajanje.

-    Zavorni koluti imajo označeno smer vrtenja; z montažo v smeri naprej ali nazaj lahko voznik doseže agresivnejše ali nežnejše delovanje.

 

** Če želite v spletnem katalogu poiskati ekstremno različico izdelka, spremenite naslednje dele v kataloški številki standardnega zavornega koluta: 24***vf/f nadomestite s 15***vf/f.

Imate vprašanje? Pišite nam preko kontaktnega obrazca, na info@galfer.si ali pa nas pokličite na 051 210 566. 


POVPRAŠEVANJE
KATALOGI