°1 izbira kot prvovgradnja evropskih proizvajalcev avtomobilov. Zaupajo nam >>Serijska vgradnja v: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Ferrari, Fiat, Ford, GM, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Lancia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo
Občutna razlika v primerjavi s serijskimi, športnimi in dirkalnimi zavorami >>S širokim prodajnim programom Galfer zavore nudijo številne izbire ter vidne izboljšave v vsakodnevni in športni vožnji, poleg tega imamo na voljo tudi bogat program za najzmogljivejše (dirkalne) avtomobile.
Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno zavor za vse razrede avtomobilov >>Glavno vodilo naše cenovne politike je najvišja kvaliteta za primerljivo konkurenčno ceno ostalim kvalitetnim blagovnim znamkam zavornih sistemov.

Zavorne čeljusti

a8d0dd35ac3aeaea0c447d40f598ed01_MNaše zavorne čeljusti so opremljene z enakim materialom, kot ga uporablja večina naših proizvajalcev opreme za tovarniško vgradnjo. Priložene imajo vse dodatke za hitro in enostavno zamenjavo.

Celoten komplet zavorne čeljusti, delno sestavljen. Komplet za enostavno montažo, ki skrajša čas montaže za več kot 25 %. Odlična kakovost vseh naših komponent. Omogoča odlično zaviranje. Opremljen z dodatki, ki se uporabljajo tudi za tovarniško vgradnjo. (Izpolnjuje vse zahteve standarda ECE-R-90).

Imate vprašanje? Pišite nam preko kontaktnega obrazca, na info@galfer.si ali pa nas pokličite na 051 210 566. 


POVPRAŠEVANJE
KATALOGI