°1 izbira kot prvovgradnja evropskih proizvajalcev avtomobilov. Zaupajo nam >>Serijska vgradnja v: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Ferrari, Fiat, Ford, GM, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Lancia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo
Občutna razlika v primerjavi s serijskimi, športnimi in dirkalnimi zavorami >>S širokim prodajnim programom Galfer zavore nudijo številne izbire ter vidne izboljšave v vsakodnevni in športni vožnji, poleg tega imamo na voljo tudi bogat program za najzmogljivejše (dirkalne) avtomobile.
Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno zavor za vse razrede avtomobilov >>Glavno vodilo naše cenovne politike je najvišja kvaliteta za primerljivo konkurenčno ceno ostalim kvalitetnim blagovnim znamkam zavornih sistemov.

Kart

2607418eb931b0e4cba5a1047fd28d9d_MTorni materiali za karte imajo posebne tehnične zahteve. Proizvajalec Galfer je v sodelovanju s konstruktorji kartov in tekmovalnimi ekipami razvil najprimernejše zavorne obloge za različne tipe kartov.

Izkušeni dirkači, ki iščejo zavorne obloge, s katerimi bodo lahko pridobili še tisto desetinko sekunde in s tem osvojili prvi štartni položaj, potrebujejo drugačne zavorne obloge od ljubiteljskih dirkačev, ki želijo le izkusiti vožnjo s kartom. Naš material G1054 je primeren za užitek v vožnji in prve korake v tekmovalnem športu. Tudi izkušeni dirkači uporabljajo material G1054.

LASTNOSTI:

- Polkovinski material z ogljikovimi vlakni in Kevlarjem®

- Močno in enakomerno zaviranje

- Brez zmanjševanja zavornega učinka

- Nizka raven hrupa

- Minimalno zmanjšanje učinkovitosti v mokrih voznih razmerah

- Majhna obraba

- Neagresiven za zavorni kolut

- Primeren za: KART

Imate vprašanje? Pišite nam preko kontaktnega obrazca, na info@galfer.si ali pa nas pokličite na 051 210 566. 


POVPRAŠEVANJE
KATALOGI