°1 izbira kot prvovgradnja evropskih proizvajalcev avtomobilov. Zaupajo nam >>Serijska vgradnja v: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Ferrari, Fiat, Ford, GM, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Lancia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo
Občutna razlika v primerjavi s serijskimi, športnimi in dirkalnimi zavorami >>S širokim prodajnim programom Galfer zavore nudijo številne izbire ter vidne izboljšave v vsakodnevni in športni vožnji, poleg tega imamo na voljo tudi bogat program za najzmogljivejše (dirkalne) avtomobile.
Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno zavor za vse razrede avtomobilov >>Glavno vodilo naše cenovne politike je najvišja kvaliteta za primerljivo konkurenčno ceno ostalim kvalitetnim blagovnim znamkam zavornih sistemov.

Cevi in priključki

423c23827096d15f6a3f90fd1a691b32_MPletene jeklene cevi GALFER za več kot 30 % izboljšajo zavorno učinkovitost in imajo veliko manjši razteznostni koeficient od običajnih cevi. Priključni kosi za ponovno uporabo in navojni priključni kosi za posebne oblike uporabe.

Neraztegljiv in nezložljiv komplet cevi, ki izboljša odzivnost zavornega sistema. Pripravljen, da nadomesti originalne cevi: 3,4 mm notranjega premera, pletena zaščitna cev iz nerjavnega jekla na zunanji strani.

Cevi so lahke, prožne in odporne proti visokim temperaturam, zato so primerne za vse vrste hidravličnih zavornih krogotokov in sklopk, ki so izpostavljene izjemno velikim obremenitvam.
Priporočamo redne letne kontrolne preglede. Priključni kosi so lahko iz aluminija, polirane medenine ali kromanega jekla.

Imate vprašanje? Pišite nam preko kontaktnega obrazca, na info@galfer.si ali pa nas pokličite na 051 210 566. 


POVPRAŠEVANJE
KATALOGI